Zonguldak&[#]8217;ın Ontemmuz Mahallesi sakinleri çevreye kötü koku yayan kanalizasyonun yapılması için yetkililerden yardım bekliyor.
Ontemmuz Mahallesi Gazipınar Sokak&[#]8217;ta ikamet eden Tahsin Kaya ve komşusunun evlerinde meydana gelen kanalizasyon sorunu nedeniyle vatandaşlar belediye yetkililerinden yardım bekliyor. Kendi çabalarıyla çalışma yapmaya çalıştıklarını dile getiren Kaya, kanalizasyon giderini bağlamak için mahalle yolunu kırmaya çalıştıklarında zabıta engeli ile karşılaştığını söyledi. Defalarca başvuru yapmalarına rağmen yetkililerin ilgisizliğinden şikayet eden Tahsin Kaya, &[#]8220;Lağım ilk önce mutfakta çıkmaya başladı. Yetkilileri başvurduk ama gelmediler. 23 Ağustos 2009 gününden beri bu sorunu yaşıyoruz. Yağmurlu günlerde bu atıklar mahalle yoluna yayılıyor. Güneşli günlerde kötü koku yayıyor. Gerekli tüm müracaatları yaptık&[#]8221; dedi.
Mahalle sakinleri ise &[#]8220;Kokudan duramıyoruz. Buradan bıktık. Belediye gerekli çalışmaları yapsın. Koku sürekli devam ediyor&[#]8221; diyerek duruma tepki gösterdi.
Editör: Pusula Gazetesi