Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, bu yıl Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Kastamonuspor'un antrenmanını ziyaret etti.
Milli İrade Nöbetinde hemşehrilerini biran olsun yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, günün ağarmasıyla birlikte ise güçlü Kastamonu hedefi doğrultusunda başlattığı yatırımlardaki çalışmaları inceliyor. Başkan Babaş, önceki gün mimarı olduğu Kastamonuspor 1966'nın kampını da bu kapsamda ziyaret ederek futbolcular ve teknik ekiple bir süre sohbet etti.
Türk milletinin hiçbir zaman hainler karşısında eğilmediğini ve bundan sonra da eğilmeyeceğini söyleyen Başkan Babaş, devam eden yatırımlarda yaptığı incelemede, "Bu asil halka hizmet etmek Belediye Başkanı olarak benim boynumun borcudur. Milletimizin vakur duruşu ve iradesine sahip çıkmasıyla püskürtülen hainlerin kalkışma hareketi göstermiştir ki vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layıktır. Bu noktada ülkemizi geriletmek isteyen hainler emellerine asla ulaşamayacaktır. Tüm yatırımlarımız hızla sürecek ve en kısa sürede bitirilerek şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına hizmet edecektir" dedi.
Kastamonuspor 1966'nın Karayolları Sahası ve Gazi Stadı'nda yaptığı antrenmanları ziyaret eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, burada futbolcular ve teknik ekiple sohbet etti. İki yıldır çok başarılı olunduğunun altını çizen Başkan Babaş, 2. Lig'de de şampiyon olmak istediklerini vurguladı. Sorunsuz bir sezon daha geçireceklerinden emin olduğunu da ileten Babaş, "Elimizden gelen her türlü desteğe vereceğiz. Sizlere güvenim tam. İnşallah iyi bir sezon daha geçireceğiz. Bizler şampiyon olmak istiyoruz. Bu yolda birlik ve beraberlik içerisinde yürümeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
Kastamonuspor Başkanı Mahir Altıkulaç ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu antrenmanda Başkan Babaş, futbolculara tatlı ikramında bulundu. Futbolcular buradaki sohbet esnasında bu sezonda ellerinden gelenin en iyisini yapacakları ve şampiyonluk için mücadele edeceklerini belirttiler.
Editör: Pusula Gazetesi