Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Meclis Başkan Yardımcısı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sami Karakaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Ağartan ve Yönetim kurulu üyeleri ile Genel Sekreter Mustafa Soyal ile birlikte Bartın Valisi Nusret Dirim'e ziyarette bulundu.
Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık ziyarette yaptığı konuşmada: "Yeni dönemde amacımız görev, yetki ve sorumluluk bilinciyle kurumsal bir yapı içerisinde üyelerin gelişimini sağlamak ve bölgesel kalkınmaya katkıda bulunmaktır. Oda üyelerinin ticari gelişimi, ilerlemesi, etkin ve hızlı hizmet sunmak yapacağımız çalışmalar arasında yer almaktadır. Odamızın saygınlığını koruyarak tarafsız hizmet sunmak, üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda ticari potansiyellerinin yükseltilmesine dönük çalışmalar yapmak en birincil amacımız olacaktır" dedi.
Bartın Vali Nusret Dirim de, Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık'a ve yeni yönetime katılan üyelere yeni görevinde başarılar dilerken Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.
Editör: Pusula Gazetesi