Kızılcahamam kampında denenmek üzere kampa katılan Azeri Futbolcu Mirkamil Haşimli kampta takım arkadaşları ile tanıştı. İdmanlarda ve hazırlık maçlarında göstereceği performans Mirkamil’in kaderini belirleyecek.

Zonguldakspor’un Kızılcahmam kampında denemeye aldığı Azeri futbolcu Mirkamil Haşimli kampa katılarak çalışmalara başladı. Azerbaycan takımlarından Revan Bakü takımında oynayan genç futbolcu kampta takım kaptanı Mert Caymaz ve Altay’dan transfer edilen Bedrican’la poz verdi. Takımla birlikte ilk idmanına dün çıkan Mirkamil idmanlarda Teknik direktör Şenol Demir’in gözüne girerek resmi sözleşmeyi imzalayarak Zonguldakspor’da forma giymeyi hedefliyor. Azerbaycan U-21 takımında da forma giyen genç futbolcu orta sahada oynuyor.

DEMİR MİRKAMİL İÇİN KONUŞTU

Zonguldakspor Teknik Direktörü Şenol Demir, Azeri futbolcu 20 yaşındaki Mirkamil Haşimli’nin yetenekli ve gelecek vaad eden bir futbolcu olduğunu belirterek hem idmanlarda hem de hazırlık maçlarında son durumunu görerek transferi için karar vereceklerini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi