Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konferansyonu yönetim kurulu üyesi Tahir Buyurucu Futbol ve salon sporları dalında mücadele eden kulüplerin idman ve diğer etkinlikler için kulüplerin Gençlik spor Genel Müdürlüğü’ne ait spor tesislerine para ödemeyeceklerini açıkladı.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun Ankara’da gerçekleştirdiği toplantıya katılan TASK Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Buyurucu Futbol ve Salon sporlarında faaliyet gösteren Amatör Kulüpler için büyük bir müjde verdi. Buyurucu Kulüplerin sahalarda bundan sonra yapacakları idman ve diğer etkinlikler için para ödenmeyeceğini söyledi.

Buyurucu konu ile yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi “Konfederasyonumuzun girişimleri sonucunda TFF Tarafından organize edilen Amatör müsabakalar ile Gençlik ve Spor kulüplerimizin antrenman ve diğer faaliyetler için kullanılan saha ve tesislerden ücret alınmaması ile ilgili yönetmelik 07 Ağustos 2016 tarih ve 29794 Sayılı Resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.

TAHİR BUYURUCU’DAN TEŞEKKÜR

Bu yönetmeliğin çıkmasında Başta spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Sayın Faruk Özgedik’e, Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a bu konuların takipçisi olan TASKK Genel Başkanımız Sayın Ali Düşmez’e Ayrıca emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ederiz”

Editör: Pusula Gazetesi