PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, geçtiğimiz seon Şanlıurfaspor forması giyen eski oyuncusu sol bek Hakan Arslan'ı renklerine bağladı.
Boluspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı, "Hakan'ın hem kendisini hem ailesini tanıyoruz. Hakan daha önce iki sezon Boluspor'da oynadı. Hakan o zamandan bu yana çok büyük bir aşama gösterdi. Konyaspor'dan bir teklif geldi kendisine. Bu teklif ile beraber Hakan'a bir fiyat veriliyor ama maalesef bu transfer gerçekleşmiyor. Hakan'a söz verilmesine rağmen bu transfer sıkıntılı bir hale geliyor. Keza şu an Emre Kılınç'ı da önceki senelerde çoğu kulübün istemiş olmasına rağmen bu transfer de maalesef gerçekleşmedi. Şu an bile biz Emre Kılınç için belli bir süre verdik. Biz sözümüzün arkasındayız. Emre Kılınç'ın bu şekilde önünü açmamız lazım. Hakan Arslan için de bunun yapılması gerekiyordu ama maalesef verilen sözler olmasına rağmen telefonları açılmadı, ulaşılamadı. Daha sonra Şanlıurfaspor ile bir macerası oldu. Ama biz Hakan'ı tanıyoruz, biliyoruz ve iki yıllık mukavele yapacağız. İnşallah Hakan ile birlikte Süper Lig heyecanını yaşayacağız" diye konuştu.
Boluspor camiası ve taraftarıyla hiçbir zaman probleminin olmadığını ifade eden Hakan Arslan ise, "Başkanımız zaten gerekli açıklamaları yaptı. Ben de buradan sorunlu bir şekilde ayrılmış gibi görünüyorum ama Necip Başkan'ın da söylediği gibi burada verilen sözler vardı. Benim Boluspor camiasıyla, taraftarıyla herhangi bir problemim yok. Bunu herkes biliyor. Ben buradan ayrıldıktan sonra da birçok abimle görüştüm, görüşmeye de devam ediyorum" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi