Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ile İl ve İlçe Yöneticileri Pazar gününü Alaplı´nın Kasımlı Köyü Çöngelli Mahallesiyle Aşağıdağ köylerinde düzenlenen futbol turnuvalarını izleyerek gençler ve köylülerle kaynaştı.
Turnuvada dereceye giren ekipleri kutlayarak kupalarını verdi.
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Pazar günü Ereğli´de Cemevi inşaatının temel atma törenine katıldıktan sonra Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör ve İl yöneticileriyle Alaplı´ya geldi. Kaymakam Aydın Memük, İl Tanıtım ve Medya Başkanı G. İsmail Öztürk ile iş Ak Parti İlçe Yöneticileri tarafından karşılanandı.
Milletvekili Erdoğan ve beraberindekiler Kasımlı Köyü´nün Çöngelli Mahallesi´ne giderek 20. Geleneksel Çöngelli Köyü Bayram Futbol Turnuvası´nda Kavakbeli ile Güney Mahallesi takımlarının final maçını heyecanla izledi. Organizasyon Komitesi ve köylüler tarafından çay ikram edilen Fazlı Erdoğan final maçı sonrası futbolcuları kutladı. Turnuva şampiyonu olan Güney Mahallesi ekibine kupasını alkışlar arasında verdi. Turnuvada 2. ekibe, en centilmen takım ve oyuncuyla gol kralına ve maçları büyük bir titizlikle yöneten hakemlere kupaları Kaymakam Aydın Memük, Tanıtım ve Medya Başkanı G. İsmail Öztürk, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, İl Başkan Yardımcıları ve İlçe Başkanı tarafından kupaları verildi. Şampiyon ekibe de bir koç hediye edildi. Çöngelli köyündeki ödül töreninin ardından dereceye giren futbol ekipleri, köylüler ve törene katılanlar topuca anı fotoğrafı çektirdiler.
Ak Parti Milletvekili Erdoğan, Aşağıdağ Köyü´ne giderken Sofulu Köyü´ne de uğradı. Geçtiğimiz hafta 3 oğlunu trafik kazası sonucu kaybeden Yaşar Altay´ın evine taziye ziyaretinde bulundu. Altay´ın evde olmaması nedeniyle torununa taziye dileklerinin dedesi Yaşar Altay´a iletmesini istedi.
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra Aşağıdağ Köyü´ne geçtiler. Aşağıdağ ile Durabeyli arasındaki futbol maçını izlediler. Hava kararınca saha kenarındaki spot lambaları altındaki gece maçını ilgiyle izlediler. Maç Durabeyli ekibinin 3-0 galibiyetiyle devam ettiği sırada oyun gerginleşince seyirciler sahaya girdiler. Güvenlik güçlerinin müdahalesiyle olaylar büyümeden yatıştırıldığı sırada da Milletvekili Erdoğan ve beraberindekiler köyden ayrıldılar.
Editör: Pusula Gazetesi