2016-2017 futbol sezonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor 10 yıl sonra tekrar 2. Ligde mücadele edecek olmanın heyecanını yaşıyor. İlk etap kamp çalışmalarını kendi tesislerinde günde tek idmanla tamamlayan kırmızı-lacivertli ekip ardından 24 Temmuz 4 Ağustos tarihleri arasında Bolu Koru Otel Tesisleri’nde çalıştı.

YARIN ÜÇÜNCÜ HAZIRLIK MAÇI

Bolu Koru Otel Tesisleri’nde günde çift idman yapan Zonguldaksporlu futbolcular ilk olarak Adliyespor ile hazırlık maçı oynayarak sahadan 0-0’lık sonuçla ayrıldı. 1 Ağustos tarihinde 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen Belediyespor ile karşılaşan Zonguldakspor bu maçta ilk yarıyı 1-0 önde tamamlamasına rağmen sahadan 2-1’lik skorla yenik ayrıldı. Teknik Patron Şenol Demir bu tür hazırlık maçlarında sonucun değil, ortaya konulan futbolun kendisi açısından önemli olduğunu vurguladı. Kırmızı-lacivertli ekip yarın saat 11.00’da Koru Otel Tesisleri’nde üçüncü hazırlık maçını 3.lig ekiplerinden Sancaktepespor ile oynayacak.

BOLU KAMPI SONA ERDİ

İkinci etap kamp çalışmalarını yarın yapacağı Sancaktepe hazırlık maçıyla birlikte tamamlayacak Kırmızı-lacivertli ekip öğle yemeğinin ardından Koru Otel Tesisleri’nden ayrılacak.

3 GÜN İZİN

Zonguldakspor'da Teknik Direktör Şenol Demir kamp sonrasında futbolculara 3'er gün izin verecek

8-20 AĞUSTOS’TA KIZILCAHAMAM’DA

Üçüncü ve son etap çalışmalarını Kızılcahamam Patalya Otel’de gerçekleştirecek olan Zonguldakspor burada da hazırlık maçlarına ağırlık verecek. PTT 1.lig ekiplerinden Manisaspor ile bir hazırlık maçı oynayacak olan Zonguldakspor’un diğer maç tarihleri ve rakipleri açıklanacak.

Editör: Pusula Gazetesi