Futbol eğitiminin yanı sıra sporcuların sosyal gelişimini de katkı sağladıklarını belirten Zonguldak Galatasaray Futbol Okulu Antrenörü Turan Altıntaş, bu yıl içerisinde kulüp kurarak, kulübü alt yapıdan faaliyete geçirip, sporcuların müsabakalara katılma fırsatı sağlayacaklarını belirtti.



Zonguldak Galatasaray Futbol Okulu çalışmalarını sürdürüyor. Zonguldak´ta uzun süredir faaliyetle bulunan Galatasaray Futbol Okulu geçen yıl Haziran ayında düzenlenen Florya gezisinin ardından bu yıl da Eylül ayında Florya Metin Oktay Tesisleri´nde Galatasaray&8217;la buluştu. Zonguldak Futbol Okulu Tecrübeli Antrenörler Turan Altıntaş, Şenol Demir ve Hakan Sağlam nezaretindeki 48 kişilik sporcu kafilesi İstanbul&8217;a hareket etti. 2 günlük gezi ile Galatasaray camiasını tekrar görme fırsatı bulan Zonguldak Galatasaray Futbol Okulu futbolcuları, Bey Marmara Otel&8217;de 1 gün konakladı. Galatasaray Futbol takımının antrenmanını da izleyen minik yıldızlar, Galatasaray&8217;dan Servet, Sabri ve Arda gibi yıldız oyuncularla buluşmanın heyecanını yaşadılar. Futbolcularla tanışan Zonguldak Galatasaray Futbol Okulu&8217;nun futbolcuları, ilerleyen zamanda Arda gibi bir oyuncu olmayı hedeflediklerini belirttiler. Tanışmanın ardından hatıra fotoğrafları da çektiren yıldız adayları ve antrenörler hoş vakit geçirdiklerini ve sosyal gelişim için bu tür etkinliklerin katkısının büyük olduğunu ifade ettiler.



Altıntaş: &8216;Kulübümüzü kuracağız&8217;

7-15 yaş grubunun yer aldığı Zonguldak Galatasaray Futbol Okulu&8217;nun futbol eğitiminin yanında sosyal gelişime önem verdiğini belirten Zonguldak Galatasaray Futbol Okulu Antrenörü Turan Altıntaş, bu yıl içerisinde kulüp kuracaklarını ifade ederek, &8220;Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Florya gezimizi gerçekleştirdik. Futbol eğitiminin yanında sporcuların sosyal gelişimlerinin de sağlanması, kendi özgüvenlerini sağlamaları bu etkinliklerle arkadaşlarıyla farklı ortamları paylaşmaları amacıyla bu tür etkinlikleri sürdürüyoruz&8221; dedi.


Zonguldak Galatasaray Futbol Okulu&8217;ndaki çalışmalarla ilgili bilgi veren Altıntaş, &8220;Yaz dönemin de 3 gün olan çalışmalar okulların açılması nedeniyle hafta sonu 2 gün boyunca sürdürülecek. Bu yıl içerisinde kulübümüzü de kuracağız. Tüzüğümüzü de hazırlayarak kulübü alt yapıdan faaliyete geçireceğiz. Çocuklarımız müsabakalara katılma fırsatı bulacaklar&8221; şekilde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi