Bolu'da 12 yaşındaki Yasemin Kesercioğlu, 20 binde bir kişide görülen 'Metil Malonik Asidemi' (MMA) hastalığına yeni düşerek hayatını kaybetti. Baba Kazım Kesercioğlu, kızına duygu dolu mesaj yayınlayarak, "12 sene savaştım başaramadım. Mevlam benden fazla sevdi. Uyu meleğim" ifadelerini kullandı.
Doğuştan Metil Malonik Asidemi hastası olan 12 yaşındaki Yasemin Kesercioğlu'nun midesine 4 yıl önce tüp yerleştirilerek besin ihtiyacı sağlanmaya başlandı. Baba Kazım Kesercioğlu, kızını yaşatabilmek için 12 yıldır mücadele ederken, uzun yıllar İstanbul ve Ankara'daki hastanelerde tedavi gördü. Geçtiğimiz hafta Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tekrar tedaviye alınan Yasemin bir anda fenalaştı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan 12 yaşındaki kız yaşam mücadelesini kaybetti.
Kızını yaşatabilmek için uzun yıllar mücadele veren Baba Kazım Kesercioğlu, facebook sayfasından kızının fotoğrafını paylaşarak duygu yüklü bir mesaj yayınladı. Baba, "12 sene savaştım başaramadım. Mevlam benden fazla sevdi. Uyu meleğim. Bu dünyaya sanki kelebek gibi geldin. Senin yokluğun bana çok çok derin yara verdi. Huzur içinde yat can tanem" ifadelerini kullandı. 12 yaşındaki Yasemin Kesercioğlu, Muratlar Köyü'nde toprağa verildi.
Editör: Pusula Gazetesi