TED Zonguldak Koleji Vakfı Özel Okulları coşkulu bir açılış töreni ile yeni eğitim ve öğretim yılına merhaba dedi.
Öğrencilerin, velilerin, TED Zonguldak Koleji Vakfı Yönetim Kurulu´nun ve tüm eğitim kadrosunun katılımıyla gerçekleşen açılış programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Programda ilk olarak İlköğretim Okulu Müdürü Muhittin Koçal ardından ise Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Bahadır konuşmalarını gerçekleştirdiler.
Burçin Bahadır: "TED Zonguldak Koleji Vakfı Okulları, anasınıfından lise son sınıfa kadar sadece akademik başarıyı hedeflemez. Öğrencilerimizin hepsi Atatürk´ün yaktığı meşalede, ülkemize aydınlık getirecek ayrı birer ışık olarak yetiştirilir. Bizim çocuklarımız, sorgular, araştırır, eleştirir, spor ve güzel sanatlarla yoğrulur ve en önemlisi özgüveni yüksek bireyler olarak hayatta daima başarılı olur" dedi. Bahadır öğretmenlere yönelik konuşmasında ise: "Her yıl olduğu gibi bu yıl da üstün ve özverili çalışmalarınızla sizlere emanet edilen gençleri bilgilerinizle, eksiksiz olarak donatacağınıza inancım tamdır dedi ve sağlıklı ve başarılı bir eğitim dönemi dilekleriyle konuşmasını tamamladı.
Tören, anasınıfı ve ilköğretim okulu birinci sınıf öğrencilerinin şiirleri, 2009 ÖSYS de Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini kazanan Serra Kutlu´nun 12. sınıf mezunları adına yaptığı konuşma, sınıf öğretmeni Begüm Orhan´ın ilk dersi, İngilizce Öğretmeni Burcu Köroğlu´nun öğrencilere İngilizce olarak hitap etmesinin ardından 10. yıl marşı ile sona erdi.
Editör: Pusula Gazetesi