Ereğli Belediyespor kız futbol takımı eksik kadrosuna rağmen sezon öncesi hazırlık maçları yaparak lige hazırlanıyor.
Ereğli Belediyespor kız futbol takımı kadrosunda bulunan oyuncuların milli takımlarda olmaları ve birkaç futbolcunun da tatilde olması nedeniyle antrenmanlarını eksik gerçekleştiriyor.
Ereğli Belediyespor Antrenörü Nilgün Altuntaş, eksikliklerimize rağmen kurstan gelen oyuncuların adapte olmaları için sürekli hazırlık maçı yaptıklarını belirtti.
Milli takımda iki oyuncuların olduğunu belirten Altuntaş; "Kurstan seçilen kızlarla A takımdaki kızları adapte ediyoruz. Haftada iki defa erkek minik takımıyla hazırlık maçı yapıyoruz. Elif ve Özlem U19 milli takımındalar. Bayramdan sonra toplanacağız. Tüm takım beraber çalışacağız. Ekim ayında maçlarımız başlayacak" dedi.
Takımda çok yetenekli oyuncuların olduğunu da ifade eden Altuntaş, Büşra ve Nesrin´in gelecek vaat eden oyuncular olduğunu söyledi.
Her iki oyuncunun 95 doğumlu olduğu için ve kendi yaş grubuna ait bir milli takım kategorisi olmadığı için milli takımda oynayamadıklarını belirten Altuntaş, ileride milli takıma seçmelerine kesin gözüyle baktıklarını söyledi.
Editör: Pusula Gazetesi