Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 24 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştireceği ikinci etap kamp çalışmaları için gittiği Bolu Koru Otel'de ilk idmanını akşam saatlerinde yaptı.
Yeni transferlerin yanı sıra iç transferde anlaşmaya varılan futbolcuların tamamının yeraldığı Bolu kampının ilk idamın neşe içinde geçti.
GÜNDE ÇİFT İDMAN
Teknik Direktör Şenol Demir ilk etap kampını kendi tesislerde yaptıklarını ve günde tek idmanla geçiştirdiklerini belirterek Bolu kampında sabah ve akşam olmak üzere çift idman yapacaklarını söyledi.
HAZIRLIK MAÇLARI YAPILACAK
Kamp süresi boyunca 3 hazırlık maçı yapacak olan Zonguldak Kömürspor üçüncü etap kamp öncesinde eksiklerini görerek ona göre transferi şekillendirecek.
KALECİ KAMPA KATILACAK
Ferdi ve Mustafa'nın dışında bir kaleciye daha ihtiyaçları olduğunu belirten Teknik Direktör Şenol Demir kaleci transferinin büyük ölçüde Bolu kampına katılabileceği mesajını verdi.
BOLU KAMPI ÖZEL KARELER PUSULA'DA
Bu sabah kentten ayrılarak Bolu'ya giden Zonguldak Kömürsporlu futbolcuların Koru Otel'deki özel kareleri Pusula'da. Futbolcular ilk günden oldukça neşeli oldukları gözlendi.
Editör: Pusula Gazetesi