Zonguldak&[#]8217;ın Alaplı ilçesinde trafiğe çıkması yasak olan tarım aracıyla hastaneye gitmek isteyen vatandaş polis ekipleriyle tartıştı. Sürücü tüm itirazlarına rağmen cezadan kurtulamadı.



Alaplı ilçesinde trafiğe çıkması yasak olan ve halk dilinde pat pat olarak tabir edilen tarım aracıyla eşini köyünden ilçe merkezindeki Devlet Hastanesi&[#]8217;ne götürmek isteyen İbrahim Keskin, Alaplı Emniyet Müdürlüğü önünden geçerken trafik ekipleri tarafından durduruldu.



Trafik Polislerinin bu araçların trafiğe çıkmasının ve üzerinde yolcu taşımasının yasak olduğu söylemesine rağmen İbrahim Keskin, herkesin bu şekilde yolculuk yaptığını söyleyerek cezadan kurtulmak istedi.


Ancak trafik polisleri tarım aracının üzerinde bulunan eşi ve çocuklarını tarım aracının üstünden indirerek Keskin&[#]8217;e trafik cezası yazıldı.



Kendisine yazılan trafik cezasına sinirlenen Keskin, hastaneye hasta götürdüğünü, yolcu taşımadığını ve taksiye verecek parasının olmadığı için tarım aracıyla hastaneye gittiğini anlattı.


Hatasını bir türlü kabul etmek istemeyen Keskin, polis memurlarıyla tartışmaya başladı. Durum karşısında soğukkanlılığını koruyan polis memurları sinirli vatandaşa gerekli cezayı yazdıktan sonra tarım aracını otoparka çekti.


Aile polis ekiplerinin temin ettiği araçla hastaneye gönderildiler.

Editör: Pusula Gazetesi