Zonguldaklı Atlet Melike Malkoç geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Yıldız Kulüpler müsabakalarında 100 metrede birinci olmuş ve başarılı sonuçlarına bir yenisini daha eklemişti.

23-24 Temmuz 2016 tarihlerinde Trabzon’da gerçekleştirilecek Yıldız Kulüpler Atletizm Final Karşılaşmaları öncesinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda Antrenör Utku Duman nezaretinde sıkı bir çalışma programı uyguluyor.

SAKATLIĞI GEÇİYOR

Üst üste yapılan yarışmaların ardından sol ayak tarak kemiğinden yaşadığı sakatlığını atlatma aşamasına gelen Melike Malkoç Trabzon Finalleri öncesinde sakatlığının tamamen geçeceğini, finallerde şampiyon olacağını söyledi.

YENİ ATLETLERE TAVSİYE DE BULUNDU

Genç yaşına rağmen sayısız başarılara imza atan Melike Malkoç, atletizme yeni başlayacak sporculara zamanlarından ödün vererek sıkı bir çalışma temposu içine girmeleri halinde başarılı olabileceklerini söyledi.

UTKU DUMAN, UMUTLU

Melike Malkoç’un her geçen gün daha da tecrübele kazandığını belirten Antrenör Utku Güneş, Trabzon’aki yarışmalarda Melike’nin şampiyon olacağına inandığını, çok ciddi ve disiplinli çalıştığını söyledi. Sakatlığının Melike’yi engellemeyeceğini belirten Utku Duman, Melike Malkoç’un Fenerbahçe forması altında senede yalnızca 2 müsabakaya çıktığını, diğer yarışmalarda Zonguldak’ı temsil ettiğini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi