Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, Trabzonspor'un golcü oyuncusu Yatabare ile anlaştıklarını söyleyerek, "Ancak, oyuncunun kulübü Trabzonspor ile arasında konuları var. Bu konular çözüme kavuştuktan sonra gerekli işlemler yapılacak" dedi.
Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, Bolu kampının olumlu geçtiğini belirterek, "Futbolcuların büyük bölümü takıma yeni geldi. Uyum sürecini çabuk atlatmaya çalışıyoruz. Transferlerimiz devam edecek. Görüştüğümüz futbolcular var. Trabzonspor'un golcü oyuncusu Yatabare'yi takımımızda görmek istiyoruz. Bu oyuncunun bizimle ilgili bir sıkıntısı yok, kendisiyle anlaştık. Ancak, kulübü Trabzonspor ile arasında konuları var. Bu konular çözüme kavuştuktan sonra gerekli işlemler yapılacak. Nijerya'dan getirdiğimiz bir oyuncu var. Eski oyuncumuz Emenike'nin takımından geldi. Onu deniyoruz. Hocamız uygun görürse anlaşıp kadromuza katacağız. Torku Konyaspor'da geçen sezon kiralık oynayan futbolcumuz Traore'yi kampa davet ettik, gelecek ve kampa katılacak. Denemek için kadroya katacağımız bir iki genç oyuncular olacak Avrupa'dan. Hollanda kampında onları izleyeceğiz. Bundan sonraki süreç içinde çok yoğun bir şekilde gelecek sezonlar için yurtdışında çalışmalarımız olacak. Cape Town takımı ile kardeş kulüp projemiz var. Onlarla görüşmelerimiz olacak. Yurt dışında bazı projelerimiz olacak. Bir taraftan ligde kalma diğer taraftan da tesis ve statla ilgili yoğun bir sezon geçireceğiz" dedi.
Taraftarlara seslenen Tankut, "PTT 1. Lig'de olmayacak bir şeyi gerçekleştirdik. Bin 600 kişiyle şampiyon olduk. Geçen sezon maalesef yalnız kaldık. Artık bin 600 kişiye oynamak istemiyoruz. Çok uygun fiyatlara kombineleri çıkarttık. Bu sezon tıklım tıklım dolu tribünlere oynamak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi