Kaza, gece saat 00.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sahil yolundan kemer istikametine giden Reha Us yönetiminde ki 67 TH 839 plakalı araç, önünde giden 41 EH 738 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile her iki araç da yaklaşık 1 metre yüksekliğindeki tretuvara çıktı. Kaza sırasında başı cama çarpan sürücü Reha Us, yaralandı. Kazada, iki araçta da büyük maddi hasar meydana geldi. ambulansla hastaneye kaldırılan Reha Us´un 213 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Kazayı duyan Cengiz Özdemir´ in yakınları olay yerine geldi. Her iki taraf arasında çıkan sözlü tartışma polislerin araya girmesi ile kısa sürede engellendi.

Kazadan yara almadan kurtulan diğer araç sürücüsü Cengiz Özdemir polislere verdiği ilk ifadesinde, kavşağı geçtikten sonra arkasından gelen aracın şiddetle kendisine çarptığını ve teruvara çıktığını söyledi. Polis, araçları çekici vasıtası ile kaza yerinden kaldırdı.

Bu arada, kaza sonrası olay yerinden geçen AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan da polis memurlarından kaza ile ilgili bilgi aldı.

Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Pusula Gazetesi