Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü’nce 2015 yılında başlatılan kalite çalışmaları kapsamında, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan denetimlerin ardından PTT Zonguldak Başmüdürlüğü ve bağlı merkezler, “İSO 9001: 2008 Kalite Belgesi”ni almaya hak kazandı.

“İSO 9001: 2008 Kalite Belgesi” alınması dolayısıyla PTT Zonguldak Başmüdürlüğü’nde bir tören düzenlendi. Çok gururlu ve mutlu olduklarını belirten PTT Zonguldak Başmüdürü Mehmet Meşeli, “2005 yılı itibariyle Genel Müdürlüğümüzce başlatılan kalite çalışmaları, ülke genelinde genişletildiğinden PTT Zonguldak Başmüdürlüğü olarak kendi isteğimizle sisteme dahil edilme talebimiz, Genel Müdürlüğümüzce uygun görülerek; 2015 yılında başladığımız Kalite Yönetim Sistemi belgelendirme çalışmalarının tamamlandığı TSE tarafından yapılan tetkiklerden sonra hiç bir uygunsuzluğa rastlanmadan, PTT Zonguldak Başmüdürlüğü ve bağlı Merkezlerimiz Türkiye genelinde 32’nci Başmüdürlük olarak ‘İSO 9001:2008 Kalite Belgesi’ni almaya hak kazanmıştır. TS EN ISO 9001: 2008 Belgesi'ni almaya hak kazanmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu önemli belge ile bir nevi vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmet kalitesini taçlandırdık. ‘Kalite Yönetim Sistemi’ uygulamasının uzun soluklu bir işlem olduğunun farkındayız. Bu süreci devam ettirmek ve standartların belirlediği ölçülerde hizmet vermek sistemimizi sürekli iyileştirmek ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde karşılamak hedeflerimizin başındadır” diye konuştu.

“DAHA İYİ HİZMET, TEMEL HEDEFİMİZDİR”

Kazanmış oldukları bu belge ile Zonguldak halkına daha iyi hizmet verebilmenin isteği ve arzusu içinde olduğunu belirten Başmüdür Meşeli, “Tüm çalışanlarımızın katkısı ile Kalite ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemlerinin gerekliliklerini yerine getirmek suretiyle her zaman daha iyi hizmetler vermek ve sistemlerimizi sürekli iyileştirmek temel hedefimizdir. Bu belgeyi almak, Zonguldak PTT'nin daha iyi işlere imza atacağımızın teminatıdır. Bu bağlamda PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Sayın Kenan Bozgeyik başta olmak üzere; desteklerini ve katkılarını esirgemeyen tüm Genel Müdürlüğümüz birimleri ve Zonguldak PTT Başmüdürlüğü’ne bağlı tüm birim personeline teşekkürlerimi sunar, belgemizin ilimize ve PTT'mize hayırlı olması dileklerimle selam ve saygılarımı sunarım” dedi.
Başmüdür Meşeli’nin konuşmasının ardından pasta kesildi.
Editör: Pusula Gazetesi