Bolu'da birinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Kardemir Karabükspor'un idmanını takip eden Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, tekrar PTT 1. Lig'e dönmek istemediklerini ve Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini söyledi.
Bolu Termal Otel'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kırmızı-mavili ekibin kampını ziyaret eden kulüp başkanı Hikmet Tankut, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, asansör takım olmak istemediklerini Süper Lig'de kalıcı olmayı arzuladıklarını kaydetti.
Teknik Direktör Igor Tudor'un raporu doğrultusunda eksik gördükleri bölgelere transfer yapmak için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Tankut, "17 Temmuz tarihinde Adanaspor ile burada bir hazırlık maçımız var. 18 Temmuz tarihi itibari ile Bolu kampımız bitecek. Daha sonra 3 ya da 4 günlük bir ara olacak. İkinci kampımız Hollanda'da devam edecek. Orada da 4 tane hazırlık maçı yapacağız. Yurt dışı kampımızın en önemli nedeni de hazırlık maçlarımız. Hazırlık maçlarından sonra yurda döndükten sonra Ankara'da Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası'na katılacağız. Ondan sonra da lig başlıyor. Takım şu an çift kale maçlara az yer veriyor. Takım öncelikle kendini tanımaya başlıyor. PTT 1. Lig'e dönmek istemiyoruz. Dördüncü kez çıktığımız bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Buna göre bir planlama yapıyoruz" dedi.
Antrenman sonrası bazı taraftarlar ise teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.
Editör: Pusula Gazetesi