Süper Lig'in yeni takımı Adanaspor'un Bolu kampı devam ederken, Teknik Direktör Engin İpekoğlu, "Sayısal olarak söylemek yanlış olur. 6 da olabilir 7 de olabilir ama minimum 5 oyuncu olacağımızı düşünüyorum" dedi.
Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde bulunan Termal Otel'de yeni sezona hazırlanan Adanaspor'un kamp kadrosunda 21 oyuncu bulunuyor. Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde çalışan Adanaspor, güç depoluyor.
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, "Adanaspor taraftarı ve camiasının beklentisi yeni sezon öncesinde büyük olduğunu biliyorum. Biz de bu beklentiye elimizden geldiği kadar cevap vereceğiz. Öncelikle 12 yıl sonra biten Süper Lig hasretini kalıcı kale getirerek ligde güzel işler yapmak istiyoruz. Kendimize üst hedefler belirleyeceğiz. Özellikle kampımızın ikinci bölümünde yabancı transferlerimizin de aramıza katılmasıyla daha sağlam bir ekip olacağız. Şu anda her şey yolunda" diye konuştu.
İpekoğlu, transferle ilgili de açıklama yaparak, "Sayısal olarak söylemek yanlış olur. 6 da olabilir 7 de olabilir ama minimum 5 oyuncu olacağımızı düşünüyorum. İkinci dönemde bu transferler gerçekleşir. Geçen seneki performansımız PTT 1. Lig'de kolay kolay elde edemeyeceğimiz bir durumdu. Süper Lig'de bu durumu ne kadar devam ettirme şansımız var tabi ki zor. Ancak geçen seneki kadromuzdan aramızdan ayrılan çok sayıda isim oldu. Öncelikle kadromuzu şekillendirerek hedefimize yürümek istiyoruz" diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi