ZONGULDAK'ın Devrek İlçesi'nde 24 yaşındaki Burçin Güdül, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta, 'Ben giderum dünyadan herkesler eder rahat' yazmasının ardından 5 katlı binanın 4'üncü katından atlayarak intihar etti.

Olay, akşam saatlerinde Karşıyaka Mahallesi Mollaoğlu Sokak'ta meydana geldi. Ailesiyle birlikte yaşayan Burçin Güdül, 5 katlı binanın 4'üncü katında bulunan evlerinin balkonundan kendini boşluğa bıraktı. Yaklaşık 20 metre yükseklikten beton zemine düşen Güdül, olay yerinde hayatını kaybetti. Genç kızın cesedi, ambulansla Devrek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Nedeni henüz bilinmeyen Güdül'ün intiharı sevenlerini yasa boğdu. Burçin Güdül'ün intihar etmeden hemen önce Facebook'ta, 'Yüksek dağın üstüne de kazsunlar mezarumi. Fazlam artık dünyada da alsınlar bu canumi. Bir benim kabahatli kimsede yok kabahat. Ben giderum dünyadan herkesler eder rahat.' yazısı paylaştığı görüldü.

Güdül'ün bir arkadaşı da yazının altına 'Saçmalama Burçin' yazdı. Ölüm haberini alan diğer arkadaşları da yazının altını mesaj yağmuruna tutarak üzüntülerini dile getirdi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.




Editör: Pusula Gazetesi