Vali Ali Fidan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Hilmi Çilingir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle bir araya gelerek iftar yaptı.
Vali Ali Fidan ve eşi Fatma Fidan, Vali Yardımcısı Muhammed Mustafa İmamoğlu, Garnizon Komutanı Albay Bilal Güvenir, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım ile birlikte Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Hilmi Çilingir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle bir araya gelerek iftar yaptılar.
Ali Fidan ve eşi Fatma Fidan huzurevi sakinlerini masalarında teker teker ziyaret ederek onlarla sohbet ettiler. İftar programı Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından yapılan dualarla başladı. İftar programında konuşan Fidan "Ramazan ayının artık sonuna geldik. Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Ramazan ayının bizlere, ilimize, ülkemize hayırlar getirmesini, bereket getirmesini temenni ediyorum. Bugün sizlere misafir olmak istedik. Beraber iftar yapalım istedik. İnşallah yaptığımız iftarlar birliğimize, beraberliğimize sağlıklı yaşamamıza vesile olur. Bu akşam bizi misafir ettiniz burada hepinize teşekkür ediyorum. Rahmetli Hilmi Amca'nın ölüm yıldönümünü bu vesileyle onu rahmetle anıyoruz. Huzurunuzda tekraren hem müessesemize hem diğer müesseselere yardımda bulunan iş adamlarımıza, hanımefendilere de huzurunuzda şahsım ve devletim adına teşekkür ediyorum" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi