AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından iftar verildi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Yönder Site Kulüp´teki iftarda, geçen ay inşaattan düşmesi sonucu ağır yaralanan Çaycuma´ya bağlı Perşembe Beldesi Belediye Başkanı Burhan Alibabaoğlu´nun Ankara´da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmesinin üzüntüsü içinde olduklarını söyledi.
Alibabaoğlu´nun çok çalışkan bir belediye başkanı olduğunu ifade eden Erdoğan şöyle konuştu:
´´Belediye başkanımız, beldesini güzelleştirmek için gecesini gündüzüne katarak çalışan bir insandı. Bizim görüşümüze göre kendisi şehit mertebesindedir. Aramızda bulunan eski Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli kardeşimize de geçmiş olsun diyorum. İnsanın imtihan olmadığı bir saniye yoktur. Onun yaşadıkları da imtihandır. Hepimiz bu imtihanı geçmeye çalışmalıyız.´´
AK Parti Milletvekili Polat Türkmen de Alibabaoğlu´nun kaybından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ise Alibabaoğlu´nun kaybından dolayı buruk olduklarını belirterek, ramazan ayında yaşanan sel afetlerinde yaşamını yitirenlere Allah´tan rahmet diledi.

-DEVREK ZİRAAT ODASI´NIN İFTARI

Devrek Ziraat Odası başkanı İdris Uzunsel, odalarınca verilen iftarda yaptığı konuşmada, insanların birlik ve beraberliği sağladığı sürece daha ileriye gideceğine inandığını belirterek, yemeğe katılanlara teşekkür etti.
Yemeğe, Kaymakam Hüseyin Öner, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, İlçe Emniyet Müdür Vekili Murat Çolak, İlçe Jandarma Komutanı Halil İşler de katıldı.
Editör: Pusula Gazetesi