Vali Erdal Ata&[#]8217;nın Devrek&[#]8217;te karşılama merasimine Kaymakam Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Özcan Ulupınnar, İlçe Emniyet Amiri Murat Çolak, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Halil İşler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, Devrek Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Öncel, Sağlık Grup Başkanı Alirıza Türkbay, İl Genel Meclis Üyeleri Nazmi Öksüz Vacit Durdubaş ve aaire amirleri katıldı.
Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner&[#]8217;in yeni göreve başlamasından dolayı nezaket ziyaretinde bulunan Vali Erdal Ata, Kaymakam Hüseyin Öner&[#]8217;e &[#]8216;Yeni görev yeriniz hayırlı olsun&[#]8217; dedi. Vali Erdal Ata&[#]8217;ya ilçe hakkında bilgilendirme sunan Kaymakam Öner, ilçenin mevcut sorunları hakkında bilgiler verdi. En büyük sorunun Devlet Hastanesi&[#]8217;nin yetersiz olduğunu söyleyen Öner, Vali Erdal Ata&[#]8217;dan hastane sorununu kısa zamanda çözülmesi ricasında bulundu.
Vali Erdal Ata hastanenin yapılması için gerekli düzenlemelerde son aşamaya gelindiğini önümüzdeki aylarda temelinin atılacağının müjdesini verdi. Devrek&[#]8217;e 500 kişilik öğrenci yurdunun yapılması için gerekli girişimlerin yapılacağını söyleyen Ata, Devrek-Ereğli bağlantı yolunun vatandaşlarla kamulaştırma sorunlarından dolayı çalışmalara tamamen başlanmadığını vurguladı. Ata, yolun bitirilmesi şu an için çok uzak olduğunu söyledi.
Daha sonra Belediye Başkanı Özcan Ulupınar&[#]8217;ı ziyaret eden Vali Erdal Ata Başkan Özcan Ulupınar&[#]8217;dan belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ulupınar, ilçede şu an için hiçbir sorunlarının olmadığını, belediye çalışanlarının maaşlarını düzenli olarak aldığını ve emeklik günü gelen personelin kıdem tazminatları ödenerek emekli edildiğini söyledi.
Editör: Pusula Gazetesi