Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Liginde Kastamonu'ya temsil eden Kastamonu Belediyespor, Hakan Günal ile sözleşme imzaladı.
İmza törenine Kastamonu Belediyespor Kulübü Başkanı Hüdaver Eski, Belediye Spor İşleri Müdürü Metehan Babaş, kulüp yöneticileri katıldı.
İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Hüdaver Eski, yeni takım olmalarına rağmen Kastamonu Belediye Spor Kulübünün çok iyi yerlere geldiğini ifade ederek, "Bir kan değişime ihtiyaç duyduk ve değerli başarılı hocamız Hakan Günal'la çok başarılı sezonlar geçirmeyi hedefliyoruz" dedi.
Kastamonu Belediyespor Kulübü Antrenörü Hakan Günal ise, kendisine gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini belirterek, "Avrupa Challenge Cup'ta final oynamış Avrupa 2.'si olmuş bir takıma antrenörlük yapmak her hocaya nasip olmaz. İnşallah gerekli olan yere bu takım ulaşacaktır" diye konuştu.
Transferlerle ilgili çalışmaların devam etiğini ve iç transferleri yapılan oyuncuların çoğunu tanıdığını belirten Günal, "Sağ, orta oyun kurucu, kanatlar ve pivotlarda sıkıntı yok. Yalnız Sol oyun kurucu arayışımız ve görüşmelerimiz sürüyor. Bunu da gerçekleştirdiğimiz zaman takım hazır olacak" şeklinde konuştu.
Antrenör Hakan Günal, 18 Temmuz'da sezon startını vereceklerini sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından Antrenör Hakan Günal, kendisini bir yıllık Kastamonu Belediyespor renklerine bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
Editör: Pusula Gazetesi