AK Parti Bolu teşkilatında 2002 yılından bu yana görev alan eski ve yeni başkanlar, vefa iftarında bir araya geldi.
Köroğlu Sofrası'nda düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Harun Karaca, İl Koordinatörü Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,teşkilatının her kademesinde çalışmasında görev yapmış başkanlar yer aldı.
İftar sonrasında partililere konuşan İl Başkanı Nurettin Doğanay, "AK Parti'nin kurucusu ve bu büyük hareketin tartışmasız lideri, partimize 13 yıl 13 gün şerefle, onurla, gururla genel başkanlık yapan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı muhabbetle selamlıyorum. Siz teşkilat mensuplarımız sayesinde AK Parti hareketinin sıradan bir hareket olmadığını, neler yapabileceğini 14 yıl gibi kısa bir zamanda birçok başarılı projeye imza atabileceğimizi, sadece Türkiye'ye değil tüm dünyaya gösterdik. Şuan bu salonda olan olmayan dava arkadaşlarım Bolu'da destan üstüne destan yazdılar. Dün sosyal demokratların kalesi olarak gösterilen Bolu'nun her karışına AK Parti'nin şanlı bayrağını diktiler. Hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bu hareket hanım kardeşlerimizle güç kazandı. Kutsal davayı anne şefkatiyle adeta oya gibi işleyen kadın kollarına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Konuşmaların ardından, kurucu İl Başkanı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a, Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Metin Vural'a, Kurucu Kadın Kolları Hacer Canbaş'a, partinin emektarları Cevriye Akbıyık ve Kasım Elaslan'a plaket takdim edildi.
Editör: Pusula Gazetesi