Ünal&[#]8217;ın mesajı şu şekilde: &[#]8220;Manevi arınma ve yücelme, paylaşarak zenginleşme mevsimi olan Ramazan ayının son günlerini idrak ederken Kadir Gecesi&[#]8217;ne ulaşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.


Bize manevi derinliğinde arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gün ve geceler yaşantımızda kalıcı değişiklikler meydana getirmediği müddetçe tam anlamıyla idrak edilmiş sayılmaz. Bu sebeple ibadetlerimizde ve ahlaki yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli bir husus olduğu bilinmeli, her ayı Ramazan ve her gün ve geceyi Kadir Gecesi gibi yaşamaya gayret etmeli, dargınlık, kırgınlık kin ve nefretin yerine sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmalı, yetimlerin, kimsesizlerin, fakir ve muhtaçların yüzünü güldürmeli, onlara yardım eli uzatmalıyız.


Bu duygu ve düşüncelerimle tüm halkımızın ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi&[#]8217;ni tebrik ediyor, İslam Aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine, insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını yüce Allah&[#]8217;tan niyaz ediyorum&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi