Düzce'de 2015-2016 Eğitim öğretim yılı karne törenine katılan Vali Fidan ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş ilk kez karne alan öğrencilerin heyecanına ortak oldular. Aziziye ilkokulu öğrencilerine karnelerini dağıtan Vali Fidan ve Başkan Keleş velilerin sevincini paylaştı.
Vali Ali Fidan ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş 2015-2016 eğitim öğretim yılını tamamlayan Aziziye İlkokulu öğrencilerine karnelerini dağıttı. Öğretmen, veli ve öğrencileri mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.
Yorucu bir yılın ardından karnelerini almanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, eğitim öğretin döneminin kapanış töreninde Vali Fidan ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i ağırladı. Törene, ayrıca Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir, Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit katıldı. İlk defa karne heyecanı yaşayan 1. sınıf öğrencilerine karnelerini dağıtan Vali Fidan başarılı öğrencileri tebrik etti. Fidan, karnelerinin başarı durumunu soran Fidan, öğrencilere bol bol dinlenip oynamalarını tavsiye ederek "Yaz tatilinizi iyi değerlendirin. Bedenen ve zihnen dinlenerek okulunuza geri dönün. Anne babalarınızı üzmeyin. İyi tatiller diliyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. Velilere de hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Tek tek sınıfları dolaşarak, öğrencilere karnelerini ve hediyelerini dağıtan Fidan, öğrenci ve velileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Editör: Pusula Gazetesi