Maddi imkansızlıklar yüzünden sporu bırakmayı hedefleyen Maratoncu Emre Aşkar DEZ Lojistik firması destek verince 20 gün üst üste katıldığı Uluslararası maratonlarda bir üçüncülük, bir de ikincilik derecesi elde etti.
Kastamonu ilinde yapılan Uluslararası İstiklal Yolu Maratonuna DEZ Lojistik firmasının sponsorluğu sayesinde katılan maratoncu Emre Aşık Masterler kategorisinde yarı maratonda ikinci oldu.
DEZ Lojistik sayesinde 20 gün içinde 2 yarı maratona katıldığını belirten Emre Aşık " Maddi imkansızlıklar yüzünden çok sevdiğim bu sporu bırakacaktım. Ünlü maratoncular en önemli sonuçlarını hep 30 yaşından sonra almışlardır. Sağ olsun bana DEZ firması destek oldu, onların bu desteklerine karşılık bende 20 gün içinde katıldığım 2 Uluslararası Maraton koşusunda bir üçüncülük, bir de ikincilik elde ederek onlara aldığım bu dereceleri hediye ettim. Biz sporculara destek olunduğunda neleri başarabildiğinizi her zaman gösteriyoruz. İyi ki DEZ firması var, bu başarıda onların da payı büyük" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi