Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yüksel Ceylan ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.
Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın (BSMMMO) 28-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılan Olağan Genel Kurulu'nda seçimi kazanarak göreve gelen Yüksel Ceylan, ilk ziyaretini bir dönem başkanlığını yaptığı Bolu Belediyesi'ne gerçekleştirdi. Yönetim kurulu üyeleri Resmiye Kahraman ve Cihan Başaran ile Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu'nun da yer aldığı ziyarette Oda Başkanı Ceylan, 28-29 Mayıs tarihinde gerçekleşen kongre ile göreve geldiklerini belirterek oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 12 yıl önce görevi devraldığı Yüksel Ceylan'ı oda başkanı seçilmesinden dolayı tebrik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Başkan Yılmaz ayrıca, Yüksel Ceylan ile beraberindekilere belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgiler verdi. 40 dakika süren buluşma sonrası Başkan Yılmaz, BSMMMO Başkanı Yüksel Ceylan ve beraberindekilere belediyenin dış kapısına kadar eşlik etti.
Editör: Pusula Gazetesi