Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen iftar programına katılım yoğun oldu. Çalışanlarının birlik ve beraberliğini güçlendirmek adına Üniversitenin Ortak Yaşam Alanı'nda Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından verilen iftar yemeğine Düzce Valisi Ali Fidan ve eşi Fatma Fidan başta olmak üzere protokol üyeleri katıldı.
Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programda konuşan Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar "Bu mübarek akşamda birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek iftara hepiniz hoş geldiniz. Allah hepinizi sağlıkla, mutlulukla Ramazan Bayramı'na kavuştursun. Hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.
Düzce Valisi Ali Fidan, ilimiz ve ülkemiz açısından güzel bir Ramazan ayı geçirdiklerini ifade ederek, "Hep böyle birlik beraberlik içinde, kardeşçe nice bayramlara ermeyi Yüce Allah nasip eder. Bizleri misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Hayırlı iftarlar" şeklinde konuştu.
İftar programının konuşmacılarından İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Faruk Ermemiş, evrensel anlayışa uygun olarak yeni düşünceler üretmenin İslam hukuk felsefesinde büyük yeri olduğunu ifade etti. Yrd. Doç. Dr. Ermemiş, konuşmasını iftar duasını okuyarak sonlandırdı.
Tasavvuf müzikleri eşliğinde devam eden ve davetliler tarafından yoğun ilgi gösterilen iftar programı, yemeğe katılan personelin kaynaşmasına ve Ramazan atmosferinde ortak duyguları paylaşmasına vesile oldu.
Editör: Pusula Gazetesi