AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner'i muhtarlık bürosunda ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
AK Parti Bartın Milletvekili Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez Tuna Mahallesinde ziyaretlerde de bulundu. İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ile birlikte Tuna Mahallesinde esnafları ziyaret edip, hayırlı işler dileğinden bulunan Milletvekili Tunç, Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner'i muhtarlık bürosunda ziyaret ederek, mahallenin sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Bartın'ın iki bayan muhtarından biri olan Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner, "Milletvekili Tunç'tan, Devlet Su İşlerinin Islah çalışmaları gerçekleştirdiği Esentepe deresinin devamı olan ve Tuna mahallesinden geçen Hasanderesi'nin ıslahının yapılması hususunda geçen yıl talepte bulunmuştuk. Sayın Milletvekilimizin girişimleri neticesinde Hasanderesi'nin ıslah edilmesi için gerekli çalışmaları hemen başlatıldı ve inşaat çalışmaları da devam ediyor" dedi. Tuna mahallesinin en büyük sorunu olan taşkın riskinden kurtarıldığını kaydeden Taner Milletvekili Tunç'un ziyaretinden dolayı memnun olduğunu da belirterek; "Bartın için gerçekleştirdiğiniz yatırımları takdirle karşılıyoruz, hizmetleriniz için teşekkür ediyoruz" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi