Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Kadri Arslan, Karaelmas İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Bir, okul öğretmenlerinden Nurten Karabulut, ilköğretim okulu öğrencilerinden Ali Şan Güğercin, Feyza Özkan, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref&[#]8217;i makamında ziyaret etti. Öğrenciler Başkan Eşref&[#]8217;e çiçek verirken, Başkan Eşref&[#]8217;de öğrencilerin ilköğretim haftasını kutladı. Hafta nedeniyle Türk Telekom İl Müdürlüğü tarafından hediye edilen ttnet vitamin internet paketini veren Eşref, öğrencilere kırtasiye malzemeleri de hediye etti.
Öğrencilere yeni eğitim sezonunda başarılar dileyen Başkan Eşref, &[#]8220;Siz öğrencilerin, daha üst safhalarda ve başarıları gerçekleştirmelerini diliyoruz. Eğitim yaşamınızın tümünde başarılar temenni ediyoruz. Tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve okul müdürlerimize ve tüm eğitim camiamıza için gösterdikleri çaba nedeniyle teşekkür ediyorum, ilköğretim haftasını kutluyorum&[#]8221; dedi.
Öğrenciler Başkan Eşref&[#]8217;den okul binasının alt kısmında bulunan ve yıkılan trafo binasının yerine park yapılmasını istedi. Karaelmas İlköğretim Okulu öğrencilerinden Feyza Özkan, &[#]8220;Trafo binasının park yapılacağı söylendi. Bu nedenle yıkıldı. Ama döküntüleri ve molozları halen orda duruyor. Park da yapılmadı. Buraya park yapılmasını çok istiyoruz&[#]8221; dedi.
Öğrencilerin talebine olumlu yaklaşan Eşref, elektrik idaresi ile gerekli anlaşmaların yapılması halinde park yapabileceklerini kaydetti.
Okul Müdürü Ahmet Bir&[#]8217;de, trafo binası nedeniyle okul ile mahalle logar giderleri arasındaki kot farkının giderilmesini istedi. Başkan Eşref&[#]8217;de, ilgili birim müdür ve amirlerini telefonla arayarak, konuyla ilgilenilmesi talimatını verdi.
Editör: Pusula Gazetesi