AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı desteklerinden iktidar muhalefet belediyesi ayrımı yapmadan bütün belediyelerin faydalandığını söyledi.
Bartın Belediyesine de engellilerin halk otobüsü ile ücretsiz seyahat etmelerini temin için her yıl toplamda yıllık bazda 317 bin lira aktarıldığını belirten Manav "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, iktidar muhalefet belediyesi ayrımı yapmadan bütün belediyelere destek aktarmaya devam ediyor. Bartın Belediyesine engellilerin halk otobüsü ile ücretsiz seyahat etmelerini temin için her yıl toplamda yıllık bazda 317 bin lira aktarılıyor" dedi.
Manav şöyle devam etti: "Bin 586 engelli vatandaşlarımız için engelli yakınına aile başına 888.17 TL olmak üzere 01.05.2016 tarihinde 1 milyon 408 bin 489.59 TL ödeme yapılmıştır. Yardım ve destekler bununla sınırlı kalmadı. Çocuklar için Ailelere Sosyal Ekonomik Destek, Korunmaya Muhtaç Çocuklara Destek, Şehit, Gazi ve Gazi Yakınlarına Destek ayrıca Aile Sosyal Destek Programı kapsamında desteklerimiz devam etmektedir."
Manav, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının da Öksüz Yetim Yardımları, Engelli ve Yaşlı Yardımları, Muhtaç Asker Ailesi Yardımları, Muhtaç Asker Çocuğu Yardımları, Çocuk okutan Düşük Gelirli Ailelere Şartlı Yardımlar, Eşi vefat etmiş Bayanlara Yönelik Yardımlar yaptığını da söyledi.
Editör: Pusula Gazetesi