Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, revize imar planı çalışmasıyla ilgili ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Belediye Nikah ve Konferans Salonu'nda Burcu Yapı Kooperatifi, Birlik Yapı Kooperatifi, Arzum Yapı Kooperatifi, Dostlar Yapı Kooperatifi ve Fatih Yapı Kooperatifi sakinleriyle bir araya geldi. Kuzeykent Mahallesinde yapılacak Revize İmar Planı çalışması öncesinde mevcut imar planı doğrultusunda vatandaşların görüşlerini, taleplerini ve önerilerini alan Başkan Babaş, "Kuzeykent ve Candaroğulları Mahallelerinde revize imar planı çalışması başlatıyoruz. Bu çalışma öncesinde tüm ekibimizle birlikte her iki mahallede de vatandaşlarımızla buluşup görüş ve önerilerini alacağız. İmar planımızı yöre halkıyla istişare ederek oluşturacağız. Benim için bu doğrultuda önemli olan sizlerin görüşleridir. İmarı halkla buluşturmaya kararlıyız. Böylelikle spekülasyonların da önüne geçeceğiz" dedi.
Kuzeykent Mahallesinin hızlı gelişimini doğru imar ile destekleme hedefinde olduklarının da altını çizen Başkan Tahsin Babaş, konuyla ilgili vatandaşların sorularını cevapladı. Kafalardaki soru işaretlerinin kalktığı toplantı sonrasında vatandaşlar Başkan Babaş'a teşekkür etti.
"KASTAMONUSPOR BENİM İÇİN MEMLEKET MESELESİ"
Kastamonuspor 1966'nın son iki sezonda yakaladığı başarıyla ilgili Belediye Başkanı Tahsin Babaş'a teşekkür eden vatandaşlar, önümüzdeki sezonda başarının devamını dilediler. Kastamonuspor'un kendisi için memleket meselesi olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Tahsin Babaş, "Bu konuda herkes rahat olsun. Önümüzdeki dönemde de hedefimiz şampiyonluktur. Zorlu bir sezon bizi bekliyor. Bunun farkında olarak çalışmalar sürüyor" diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi