Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş 11 Temmuz'da açılışı yapılacak Şehirlerarası Otobüs Terminalindeki çalışmaları yerinde inceledi.
Düzce'nin ve Düzce Belediyesi'nin en önemli yatırımlarından biri olan "Şehirlerarası Otobüs Terminali"nde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. İnşaatı tamamlanan terminalin dekorasyon ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy ve terminalde çalışanlardan bilgi aldı. 11 Temmuz'da yapılacak büyük açılış öncesinde sık sık terminali gezen Başkan Keleş, önemli bir ihtiyacın, büyük bir özlemin Düzce Belediyesi'nin girişimiyle sona erdirildiğini belirterek "uzun zamandır devam eden terminal inşaatında her ayrıntının en güzel şekilde Düzcemiz'e yakışır biçimde yapılması için çalıştık. Terminal inşaatının söz verdiğimiz gibi 11 Temmuz'da açılması için alanda hazırlıkları yakından takip ediyoruz. Düzcemiz'e yakışır bu şehirlerarası otobüs terminalini vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.
Başkan Keleş, geçtiğimiz günlerde otogar esnafı ile de bir araya gelerek terminal inşaatı ve işletme durumu hakkında görüşmeler yapmış, şehir merkezinde kalan otogarın "Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne taşınması hakkında fikir alışverişinde bulunmuştu.
Editör: Pusula Gazetesi