SON DAKİKA....

Tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, 250 bin lira kefalet ve adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Özdağ'a yurt dışına çıkış yasağı da konuldu.

SON DAKİKA....

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın geçen hafta yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 88 kişi için gözaltı kararı altına alınırken, 64 kişi gözaltına alındı. 64 kişi ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Hakkında gözaltı kararı bulunan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ önceki gün yurt dışından dönerek teslim oldu. Murat Özdağ ve 2 kişi emniyet müdürlüğünde ifadelerinin alınmasının ardından bugün adliyeye sevk edildiler. Murat Özdağ adliyeye çıkarılırken, yanına gelen yakınları alkışlarla "Büyük başkan" diyerek destek olmaya çalıştılar.

-----------------------------------------------------------

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ile 2 kişinin, Fethullahçı Terör Örgütü/Parelel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında ifadesi alınırken, hastanede sağlık kontrolünden geçirildiler.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın geçtiğimiz hafta yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 88 kişi için gözaltı kararı altına alınırken, 64 kişi gözaltına alındı. Aralarında işadamlarının da olduğu 64 kişi ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Yurt dışında bulunan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ dün yurda dönerek teslim olurken, soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan eskiden bir dershanenin müdürlüğünü yapan C.Ö. ile muhasebeci S.F. de gözaltına alındı. Murat Özdağ ile 2 kişi bu sabah sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildiler. Murat Özdağ sağlık kontrolünden geçtikten sonra araca bindirilirken, bu sırada bazı yakınları gazetecilere engel olmaya çalışarak saldırdı. 3 kişinin sorgulamaları devam ediyor.

Murat Özdağ, Zonguldak'ta Özdağ İnşaat firmasıyla inşaat işleri yapıyordu.

Editör: Pusula Gazetesi