Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun yaz kararnamesi açıklandı. 15 aydır Düzce Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan Kamil Erkut Güre, Diyarbakır'a atandı.
HSYK Birinci Dairesi tarafından 3 bin 228 hakim ve savcının ataması Adli Yargı Kararnamesi ile, 518 Hakim ve Savcının ataması ise İdari Yargı kararnamesi ile gerçekleşti.
2016 yılı adli ve idari yargı ana kararnamelerine ilişkin çalışmaların, 05 Haziran 2016 tarihi itibarıyla sonuçlandırılarak karara bağlandığı belirtildi.
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun yaz kararnamesine göre, 15 Ocak 2015 tarihinden itibaren Düzce Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan Kamil Erkut Güre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.
DÜZCE'NİN YENİ BAŞSAVCISI SAVAŞ DÜZGÜN OLDU
Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Güre'nin yerine Van Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün getirildi.
DÜZCE'YE ATANAN HAKİM VE SAVCILAR
Atamalarda Tarsus Hakimi Volkan Altun, İnebolu Hakimi Celal Çağrı Gökgül, Mustafakemalpaşa Hakimi Esra Ongun, Anamur Hakimi Özlem Özmek, Mustafakemalpaşa Hakimi Mehmet Fatih Özdemir, Orhangazi Hakimi Gürhan Arslan, Amasya Hakimi Öznur Yurdakul, Amasya Hakimi Kezban Tuğba Akalan Ünal Düzce Hakimliğine.
Tarsus Cumhuriyet Savcısı Osman Deniz Şahingöz, Anamur Cumhuriyet Savcısı Murat Özmek ve Sinop Cumhuriyet Savcısı Mehmet Toprak Düzce Savcılığına atandı.
Editör: Pusula Gazetesi