. Karşıdan karşıya geçmek isterken Alaattin Çobanoğlu´nun çarptığı anne ve kızı Ereğli Devlet Hastanesi´nde tedavi altına alındı. Olay yerine gelen bir yaralı yakını polise zor anlar yaşattı.

Ereğli-Elmatepe mevkiinde yaya geçidinden geçmekte olan Nejla Öztürk, 2 yaşındaki kızı Bahar Öztürk´e Çarşı istikametinden Alaplı istikametine gitmekte olan Alaattin Çobanoğlu yönetimindeki 67 SC 909 plakalı araç çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere yığılan genç anne ve kızına vatandaşlar ve diğer araç sürücüleri yardıma koştu.

Genç kadının amcası olduğu öğrenilen Mehmet Salih Öztürk´ün olay yerine gelmesiyle ortalık bir anda karıştı. Oldukça sinirli olduğu gözlenen Öztürk´ü polisler sakinleştirmeye çalıştı. Ancak sakinleştirilemeyen Mehmet Salih Öztürk, herhangi bir tartışmanın çıkmaması amacı ile polis otosuna alındı. Sakinleştirilemeyen Mehmet Salih Öztürk, polis karakoluna götürüldü.

Haber verilen ambulans gelmeyince Tersaneler bölgesinden yaralı alan bir başka ambulans durdurularak yaralı Nejla Öztürk ve kızı Bahar Öztürk Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Kazada yaralanan Nejla Öztürk ve kızı bahar Öztürk´ün sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Editör: Pusula Gazetesi