Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda, Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, kazandıkları başarılar ile Üniversiteyi ve Ülkemizi gururlandırmaya devam ediyor. Öğrencilerden Enes Coşu'nun, Avrupa Birincisi olarak altın madalya kazandığı ve şampiyonaya damgasını vurduğu müsabakalarda Gülhan Bilgiç de Avrupa 3.sü oldu.
Üniversitelerarası Türkiye Şampiyonalarında birinci olarak Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden sporcular, kazandıkları başarılar ile Eylül ayında Bulgaristan'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası'na katılmaya da hak kazandılar.
Şampiyona sonrası görüşlerini dile getiren Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Kürşat Karacabey, "Özel yetenek sınavları ile aldığımız öğrencilerimizin bu başarıları, stratejimizin doğruluğunu göstermektedir. Avrupa'da ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirerek İstiklal Marşımızı dinleten sporcumuz Enes Coşu'yu kutluyorum. İleride kazanacağımız daha başarılı sonuçlar ile Üniversitemizin adını her zaman duyuracağız. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'a şükranlarımızı sunuyoruz" diyerek sözlerini sonlandırdı.
Editör: Pusula Gazetesi