Yığılca dört koldan yaza hazırlanıyor. Seferberlik havası içinde Belediye ekipleri hummalı bir şekilde can siperhane çalışıyorlar.
Öncelikle İlçe de şantiye şekline dönen cadde ve sokaklardaki bozulan yollar tamir ediliyor, park ve bahçe çalışmalarının yanı sıra İlçeye yeni vizyon kazandırma çalışmaları bir seferberlik havası içinde devam ediyor. Yığılca halkı da tüm bu çalışmaları sevinç ve mutlulukla izliyor. İlk günden itibaren hem halkıyla kurduğu sıcak iletişim hem de uyguladığı eşsiz birçok proje ile İlçe içinden ve dışından pek çok kişinin ilgisini çeken Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit bu çalışmalarıyla da vatandaşın ilgisini çekmeye devam ediyor.
Çalışmalar ile ilgili görüşlerini aldığımız Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit; İnşallah uygulamaya koyduğumuz projeler bittiğinde Yığılca'mız yeni bir heyecan ve vizyona kavuşacak. Halkımızın rahat bir Ramazan ve yaz mevsimi geçirmeleri için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çalışmalarımızda bizlere destek olan halkımıza teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.
Editör: Pusula Gazetesi