SFC Entegre Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu, bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Kastamonu Ahşap Fuarı'nda koşar adım ilerlediklerini söyledi.
Kastamonu Ahşap Fuarı'nın bu yıl altıncısının gerçekleştirildiğini hatırlatan SFC Entegre Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu, "Hali hazırda daha fide şeklinde olan fuarımızı azar azar 6 yıldır sulayarak canlı tutmaya çalışıyoruz. Biz Kastamonu'da Ahşap Fuarı ölmesin istiyoruz. Ancak gelinen noktada da Kastamonu'nun potansiyelinin bu olduğunu görüyoruz. Birçok alanda koşar adım gidemediğimiz gibi ne yazık ki ahşap konusunda da koşar adım gidemediğimizi düşünüyorum" dedi.
"BU ÇİÇEĞİ SOLDURMAYALIM"
Ahşap Fuarı ile ilgili tüm Kastamonululara çağrıda bulunan Ömer Gülamoğlu, "Kastamonuluyum diyen herkesin, hiçbir şey yapamıyorsa gelip burayı ziyaret etmesi gerekir. Nasıl iki yılda Amatör'den 2.Lige çıktık. Ahşabın da aynen Kastamonuspor 1966 gibi bir sıçramaya ihtiyacı var. Herkesin A'dan Z'ye kadar, il dışındakilerin de birbirine bu fuarı duyurması lazım. Bu çiçeği soldurmayalım. Bu çiçek solarsa bunun vebali hepimizindir. Altında gölgelenecek ağacımız, sanayimiz ve en önemlisi de yok olmak üzere olan ustalarımız kalmayacaktır. Lütfen sahip çıkılsın" diye konuşu.
"İYİ Kİ GELMİŞİM"
Kastamonu Ahşap Fuarında SFC Entegre Orman Ürünlerinin standında bulunan Kastamonulu ünlü sanatçı Hasan Yılmaz ise, "Beni Ahşap Fuarı'na davet eden Sayın Ömer Gülamoğlu'na çok teşekkür ediyorum. İyi ki gelmişim, ahşabın Kastamonu için önemini biliyordum ama ben buraya geldiğimde daha çok mutlu oldum. Üç gün süreyle ben de Ömer beyle birlikte fuarda olacağım. Amacımız memleketimizi tanıtmak. Ben Kastamonuluyum, önce Kastamonu'yu tanıtacağım. Ben bu işe önce tiridine bandım ile başladım. Böyle kıymetli bir fuarı dünya ya tanıtmamız gerekiyor. Biz burada Sayın Valimizden de, Sayın Belediye Başkanımızdan da destek bekliyoruz. Biz nasıl geldik elimizi taşın altına koyduk, onlar da bizden bir nebze maddi manevi desteklerini esirgemesinler" şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi