PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'da yapılan kongre sonrasında yeni başkan 14 oy farkla Necip Çarıkçı oldu. Çarıkçı'yı ilk tebrik eden isim ise Beşiktaş Başkanı Fikret Orman oldu.
Boluspor halı sahasında yapılan kongreye Boluspor'un mevcut Başkanı Savaş Abak ve eski Başkanlardan Necip Çarıkçı aday olarak girdi. Yapılan seçimde delegelerden 298 oy alan Necip Çarıkçı seçimlerden galip çıkarken, Savaş Abak ise 284 oy alabildi. Necip Çarıkçı, "Herkese teşekkür ediyorum. Savaş Abak Başkana teşekkür ediyorum. Bu seçimde rakip kaybetmedi. Onlar da kazandı ve onlarla birlikte Boluspor için çalışacağız" dedi.
FİKRET ORMAN TELEFONLA TEBRİK ETTİ
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Boluspor'un yeni Başkanı Necip Çarıkçı'yı telefonla arayarak tebrik etti. Orman, "Öncelikle hepinize başarı diliyorum. Necip beyle yıllar öncesine dayanan bir dostluğumuz var. Bolu Gerede'de yapılan yatırımlarımızı da hepiniz biliyorsunuz. Artık bir ilin 2 takımı sayılırız. Bizim üzerimize düşen bir görev olursa Boluspor için her şeyi yapmaya hazırız" diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi