Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, memleketi Düzce'de büyük coşkuyla karşılandı.
Bakan Özlü'ye Kaynaşlı gişelerinde yüzlerce araç konvoyu eşlik etti. Bakan Özlü, partililerle tek tek tokalaşarak tebrikleri kabul etti. Karşılama töreninde Bakan Faruk Özlü için 3 kurban kesildi, mehteran takımı eşlik etti. Duaların edilmesinin ardından Özlü, AK Parti Düzce il Teşkilatını ziyaret etti. Bakan Özlü partide yaptığı açıklamada, "Bakanlık ilave bir güçtür. Türkiye için, Düzce için iyi değerlendireceğiz" dedi.
Sadece Düzce'nin değil bölgenin kalkınması için gayret edeceklerini vurgulayan Bakan Özlü, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve başbakanımız Binali Yıldırım'a şükranlarımı sunmak istiyorum. Düzce'de uzun zamandır bir beklenti vardı. Düzce'nin uzun zamandır AK Parti'ye tam desteği vardı. Bu destek 2002'den beri devam ediyor. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız bunu değerlendirdiler. Bizleri Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile görevlendirdiler. Sadece Düzce için değil, bölge için de çok önemli. Kendimi sadece Düzce'nin değil Türkiye'nin bakanı olarak düşünürüm. Özellikle Düzcemizin, bölgemizin Sakarya'nın, Kocaeli'nin Bolu'nun Zonguldak'ın, Karabük ve Bartın'ı içine alan bölgenin kalkınması ve gelişmesi için çok özel gayret sarf edeceğiz. Ben tekrar tekrar teşekkür ediyorum" dedi.
"SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRECEĞİZ"
Bakan Özlü, Düzce için seçim süresince verdiği sözleri yerine getireceğinin altını çizerek, "Sözlerimizi yerine getireceğiz. Zaten takip ediyoruz. Bu sadece bizim değil Düzceli milletvekillerimizin ortak başarısıdır. Düzce'nin başarısıdır. Biz hepimiz birlikte Düzce'nin problemlerini, sıkıntılarını çözmek için büyük bir gayret sarf ediyoruz. Biliyorsunuz bakanlık ilave bir güçtür. Bunu bölge için, Türkiye için, Düzce için iyi değerlendireceğiz" dedi.
Özlü'nün konuşmasının ardından Düzce AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin tarafından Bakan Özlü'ye tablo hediye edildi.
Editör: Pusula Gazetesi