Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit düşen polis memuru Uğur Yıldız'ın cenazesi, memleketi Kastamonu'ya getirildi. Şehit cenazesini havalimanında büyük bir kalabalık karşıladı.
Mardin'in Nusaybin ilçesinde, teröristlerce hazırlanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan polis memuru Uğur Yıldız'ın cenazesi, havayoluyla memleketi Kastamonu'ya getirildi. Kastamonu Havalimanı'na inen uçak, şehit ailesinin ve Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın'ın da aralarında olduğu kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Şehit cenazesinin uçaktan indirilişi sırasında karşılamada bulunanlar gözyaşlarını tutamadılar.
Şehit Uğur Yıldız'ın cenazesi geniş bir araç konvoyu eşliğinde havalimanından alınarak önce Honsalar Mahallesi Türbe Sokak'ta tek başına yaşayan annesinin evine getirilerek helallik alındı. Cenaze daha sonra düzenlenecek tören için Kuzey Kent Ulu Camii'ne getirildi. Cuma namazının ardından düzenlenecek cenaze töreni sonrasında, evli ve iki çocuk babası Uğur Yıldız'ın naaşı, şehitler mezarlığına defnedilecek.
Editör: Pusula Gazetesi