Bahçelievler İlkokulu 2-B sınıfı öğrencileri dönem boyunca yapmış olduğu resimleri sınıf öğretmenleri Funda Turmuş öncülüğünde Atatürk Kültür Merkezi’nde(AKM) sergilediler. Sergi açılışına; Belediye Başkan Vekili Gökhan Demir, Milli Eğitim Şube Müdürü Aslan Derin, Ercan Kahya ve Nusret Parlak, Okul Müdürü Ali Özdoğan, öğretmenler, veliler ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Vekili Gökhan Demir, öğrencilere başarılar dileyerek “Ben de bu çağları, bu yaşları Bahçelievler İlkokulu’nda yaşadım. Özellikle Müdürümüze etkinlik için teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı böyle bir sergiye dahil oldukları için, bizi buraya getirme sebebi oldukları için teşekkür ediyorum. İnşallah ortaokul, lise ve üniversite çağlarında da bu tür etkinliklerde olurlar ve bizi mutlu ederler.

Sınıf öğretmeni Turmuş, 34 öğrencinin sergide yer aldığını belirterek “Heyecanlıyız ve gururluyuz. Çocuklarımızın duygu ve düşüncelerini ifade ederken hayal güçlerini kullanmak, gözlem, inceleme yeteneklerini kullanarak resimlerini ifade ettiler. Ben de bu resimleri herkesle paylaşmak istedim. Kendileri de çok arzu ettiler. Bu sergide yüreklerindeki bütün sevgiler var” diye konuştu. Açılış kurdelesinin kesiminin ardından Protokol ve davetliler öğrencilerin yapmış olduğu resim sergisini gezdi.

Editör: Pusula Gazetesi