Haberin yayınlanmasının ardından harekete geçen Ereğli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı elektrik parasını yatırdı.

Ereğli´de 6 yaşındaki oğlu Doğukan Kışlalıoğlu ile birlikte yaklaşık 3 seneden bu yana karanlıkta oturan Anne Satı Kışlalıoğlu´nun elektriği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından açtırıldı. Haberin basın kanalı ile duyurulmasının ardından harekete geçen vakıf görevlileri ilk olarak Satı Kışlalıoğlu´nun elektrik borcunu ödedi. Elektriklerin açılmasının ardından yazılı bir açıklama yapan Vakıf Müdürlüğü, Kışlalıoğlu için kış ayı nedeni ile yakıt ve nakdi yardımların da devam edeceğini açıkladı.

Daha önce vakıfta kayıtlı olduğu belirtilen Satı Kışlalıoğlu´nun 6 yaşındaki oğlu Doğukan´ın da 7 yaşına girmesi ile birlikte ameliyat ettirileceği ifade edildi. Anne Satı Kışlalıoğlu ise elektriklerinin açılmasında ve kendisine yardım eli uzatan herkese teşekkür etti. Kışlalıoğlu, kısa süre içerisinde kendisine birçok insanın ulaştığını ve yardımda bulunduğunu dile getirdi. Kışlalıoğlu, "Çocuğumun durumunu duyan herkes yardım için koştu. Bana yardımcı olan herkesten Allah razı olsun. Oğlumun sağlığına kavuşmasında emeği geçelenlerin de Yüce Rabbim işlerini rast getirsin." diyerek dualar etti.

Editör: Pusula Gazetesi