Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, CHP Zonguldak Milletvekili Ali Koçal´ın "Fazlı Erdoğan´ın fabrikası battı batacak. Demir fiyatları yükseldi. Acaba hep böylemi kalacak. O onun peşinde" şeklinde sözlerine yanıt verdi.
Haber Müdürümüz İlknur Yılmaz´a konuşan Fazlı Erdoğan, ´Ne ben onun muhasebesini tutmaya yetkiliyim nede o bizim muhasebemizi tutmaya yetkili´ diyerek; "Allah´a şükür öyle bir durumda yok. İşlerimiz iyi. Çalışanlarımız mutlu. Herkes aybaşından aybaşına maaşını da alıyor. Eğer böyle bir durum olsaydı biz Ali Bey´den gider biraz kaynak alırdım, destek isterdim. Ama şuanda öyle bir şeye ihtiyacım yok" dedi.
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, açıklamasında şunları söyledi:
"Ben Ali Bey´le görüştüm ve böyle bir şey söylemediğini söyledi. Bu haberi okuduğumda doğrusu üzüldüm. Çünkü benim şahsımın ötesinde 400 tane çalışanım var. Espri ortamında ve herkes yoğun bir çalışma ortamında olduğu için, kendi okulunun da benimde çok yakın ilgi alaka göremediğimiz için her zaman sıkıntıların olabileceğinden bahsettiğini söylüyor. Bana söyledikleri bu. Koskoca bir milletvekili ve bana bunları söyledi. Ali Bey benim sevdiğim, değer verdiğim bir Milletvekili arkadaşımdır. Siyasette hem bölgemiz, hem de ülkemiz için farklı partilerde olduğumuz için birbirlerimizin eksikliklerini ve özeleştirilerini yapacağız. Ama bu kişisel bir mesele. Ne ben onun muhasebesini tutmaya yetkiliyim nede o bizim muhasebemizi tutmaya yetkili.
Zannediyorum burada istemeden farklı bir anlam yüklenmiştir. Bana böyle dedi. Böyle bir şeyin söyleneceğini asla ve asla düşünmemi belirtti. Ama her şeyden önce şu gerçeği bilmek lazım. Biz istihdam için, bir yerde iş yeri açmak için, birilerine iş vermek için herkesi teşvik ediyoruz. Böyle kurumların yaşaması için herkes gayret içerisinde. Hem Ali Bey hem de bizler. Hiç kimse böyle bir şeyin olmasını istemez. Allah´a şükür öyle bir durumda yok. İşlerimiz iyi. Çalışanlarımız mutlu. Herkes aybaşından aybaşına maaşını da alıyor. Eğer böyle bir durum olsaydı ben Ali Bey´den gider biraz kaynak alırdım, destek isterdim. Öyle bir şey olsaydı zaten Ali Bey kendi desteğiyle bizi de batırmamış olurdu. Öyle bir şey olursa Ali Bey´den kredi alır kendimizi kurtarırız. Ali Bey bu konuda bana destek verir. Ama şuanda öyle bir şeye ihtiyacım yok."
Editör: Pusula Gazetesi