Osmanlı Sivil Mimarisini yansıtan Tarihi evleri, muhteşem doğası, kültürü, korumacılıktaki başarısı, tescilli lokumu ve daha pek çok önemli yönü ile katıldığı her fuar etkinliğinin gözdesi olan Safranbolu 19 - 22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen ve Karabük Tanıtım Günlerinde stantlar yine boş kalmıyor.
Hafta sonunu değerlendirmek üzere etkinlik alanına gelen vatandaşlar buraya kurulan Safranbolu evlerini incelerken fotoğraf çektirmeden ayrılmıyorlar.
Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Safranbolu olarak bölgenin tanıtımına çok büyük katkı verdiklerini, Safranbolu'nun tarihi yapısı ve korumadaki başarısı ile her zaman ilk sırada yer aldığını söyledi.
Safranbolu olarak etkinlik boyunca ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceklerini kaydeden Başkan Aksoy, "Devlet büyüklerimizin yanı sıra hemşerilerimiz ve Ankaralılar bizleri yalnız bırakmıyor. İlgiden oldukça memnunuz. Başta SAKEM ürünleri olmak üzere tüm stantlarımız büyük ilgi görüyor. Tabi ki bu da bizleri mutlu ediyor" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi