Zonguldak´ın Alaplı ilçesi Yamanlar Otel´de düzenlene veda yemeğine Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Emniyet Güçlerini Destekleme Derneği Başkanı Hikmet Ulukaya, Alaplı Özel Halk Otobüsleri Başkanı Mehmet Özmen, Başkan Yardımcısı Sedat Aydın İdare Amiri Aziz Sezer ve polis memurları katıldı. Veda yemeğinde konuşan Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, &[#]8220;15 Haziran 1989´da yılında ilçemizde göreve başlayan ve 18 Mayıs 2009 yılında emekliye ayrılan çarşı ve mahalle bekçimiz Nurettin Yıldız´ı meslek hayatında göstermiş olduğu üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı takdir eder, bundan sonraki emeklilik yaşantısında ailesi ve torunlarıyla birlikte sağlık ve huzur dolu günler geçirmesini dilerim. Emniyet Müdürlüğümüz bünyesinde artık bekçi uygulaması sona ermiştir en son bekçimiz Nurettin Yıldız´ı da emekli ettik&[#]8221; dedi.
Emekliye ayrılan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli çarşı ve mahalle bekçisi Nurettin Yıldız ise, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş ve emniyet görevlilerine düzenledikleri anlamlı yemekten dolayı teşekkürlerini dile getirdi. Tüm personelin emeklilik duygusunu yaşamasını diledi. Konuşmaların ardından çarşı ve mahalle bekçisi Nurettin Yıldız´a İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş gösterdiği üstün gayret, özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.
Emniyet Güçlerini Destekleme Derneği Başkanı Hikmet Ulukaya da, çarşı ve mahalle Bekçisi Nurettin Yıldız´a çeşitli hediyeler takdim ederken, bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.
Editör: Pusula Gazetesi